5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR VERIFICARE RAROM

5 Essential Elements For verificare rarom

5 Essential Elements For verificare rarom

Blog Article

Registrul Auto Român pune la dispoziția publicului informații despre automobilele înregistrate în baza de dată a instituției. Orice persoană treatment deţine sau intenţionează să achiziţioneze un vehicul poate verifica istoricul acestuia (condiţia fiind ca maşina să fi trecut cel puţin o dată pe la RAR), prin accesarea website-ului oficial al Registrului Auto Român .

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea quickă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul second-hand.

Aplicaţia va genera un cod de acces, îl va expedia pe adresa de email introdusă şi, după validarea lui, va furniza către aceeaşi adresă de e mail informaţiile pe care le-am considerat utile pentru deţinătorul sau viitorul deţinător al unui vehicul.

Atenţie! Datele oferite replicateă configuraţia vehiculului şi statutul acestuia şi sunt valabile la facts interogării acestora în sistemul nostru informatic.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca 30% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de day disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima information in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

The technological storage or obtain is strictly essential for the respectable objective of enabling using a selected assistance explicitly requested because of the subscriber or user, or for the only function of carrying out the transmission of a conversation in excess of an electronic communications network.

Fiabilitatea, calitatea superioară și diversitatea modelelor disponibile fac din mașinile germane o opțiune

Puteți vedea pe loc dacă s-a umblat la kilometraj, dacă vi s-au ascuns daune din trecut, sau dacă sunteți înșelat din punct de vedere al specificațiilor tehnice.

Dacă sunteți interesat doar de verificarea valabilității ITP și nu știți cum să o faceți, acest articol vă poate ajuta, oferindu-vă detalii despre cum puteți verifica on-line statusul inspecției tehnice periodice.

Noi spunem că da! Experiența de peste six ani de zile pe piață și numărul impresionant de clienți mulțumiți stau drept mărturie pentru seriozitatea cu care Autovision lucrează.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la treatment trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Comparand dotarile actuale ale masinii cu echiparea initiale te poate ajuta sa afli daca a avut vreun incident. Repararea unui vehicul treatment a fost grav avariat este costisitoare; vanzatorii vor incerca de multe ori sa faca economii prin inlocuirea echipamentului initial cu echivalentele sale mai ieftine, ale caror specificatii sunt diferite. Acesta este motivul pentru treatment atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ar trebui sa verifici intotdeauna culoarea de tapiterie, vopseaua si luneta, culoarea unor elemente precum dispozitivele de protectie, amortizoarele, oglinzi, manere, etcetera.

De aceea ar trebui sa ceri mereu vanzatorului seria de saiu a masinii pe care vrei s-o cumperi. Decodeaza seria de sasiu si compar-o cu informatia furnizata de vanzator. Dotari

Aceste informații includ, de asemenea, detalii despre originea site web vinului și procesul de producție. Clienții pot accesa aceste informații folosind codul QR din eticheta vinului.

Report this page